facebook linkedin google+

Om BP Tech

Hos BP Tech er vores mission at udvikle innovative web-baserede løsninger for enhver form for behov, lige fra simple hjemmesider til komplekse intra-systemer.


Siden 2009 har vi hjulpet mange virksomheder med en bred vifte af it-løsninger. Vi påtager nye opgaver med en positiv tankegang og har vores kunders behov i fokus.


ERFARING


Vi er et team af uddannede programmører, designere og social media experter, der har kompetencerne til at udvikle web-baserede løsninger, der er velfungerende, brugervenlige og ser godt ud.


Videreuddannelse er meget vigtigt for os, så vi altid er opdateret med nye trends og udviklinger i vores kompetenceområder.


Udover vores erfaringer i udvikling og opdatering af hjemmesider og opretholdelse af kundernes sociale medier, kan vi med stolthed sige, at vi selv har udviklet et komplet intra-system til skoler/foreninger og vi har i øjeblikket flere igangværende projekter.


SERVICES

 

Vores primære fokus er at udvikle web-baserede løsninger, såsom hjemmesider og systemer i forskellige størrelser. Udvikling af et velfungerende og brugervenligt produkt er vores prioritet, og vi er altid åbne for samtaler for at hæve kundetilfredsheden.


At hjælpe virksomheder med at bygge en visuel identitet og et tilstedeværelse på de sociale medier er også vores passion. Vi har altid nye ideer til at skabe et brand, som folk vil huske. Vi har erfaring med at lave logoer, visitkort, flyers mv. og vi oprette gerne din virksomheds social media side. 


Du har også muligheden for at lære noget nyt hos os, da vi tilbyder aftenkurser i de forskællige Microsoft Office programmer og vedligeholdelse af dit eget computer.  


Desuden udfører vi også computer check hos BP Tech, hvor vi renser computere fra unødvendige software og virus, og vi sørger også for at maskinen kører optimalt.


Vi tilbyder videoovervågning og netværk til private hjem og små og mellemstore virksomheder.

 

Kontakt os på tlf. 77 34 25 52 eller skriv til os her, og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig. 

 

 

Telefonerne er åbne:

Man, Tirs og Tors...9.00 - 17.00

Fre..........................9.00 - 15.00

 

Kontoret er åben:

Tirs og Tors..............10.00 - 14.00

 

Ons, Lør og Søn.............Lukket

 

 

FIND OS:

 

BP TECH

 Nygade 4, 6870 Ølgod

 77 34 25 52

 facebook.com/bptech.dk