facebook linkedin google+

IT løsninger

Vi tilbyder IT løsninger i mange forskellige former. Helt nede fra en enkelt computer/enhed og op til større løsninger hvor vi står for både netværket, computere, printere og evt. servere til mellemstore virksomheder.

 

Har du et behov så lad os komme med et bud på det.

 

Vores personale har opnået sin viden gennem flere års erfaring og uddannelse.

 

Kvalitet

For os er kvalitet vigtig, vi føre kun de produkter vi kan lægge navn til. Det betyder at vi ser på hvad enhederne indeholder og hvilke komponenter der er brugt, vi har nogle bestemte mærker som vi ser på, men det er kun de bedste indenform disse mærker vi vælger at føre da kvalitet er det vigtigste.

 

Computere

Indenfor computere arbejder vi for det meste med Lenovo, Asus og MSI. Vi sælger bla. renoverede Lenovo bærbar pc'er, hvor vi giver op til tre års garanti på.

 

For det meste bygger vi selv stationære pc'er, lige fra en simpel lager/kontor pc og op til store og kraftige gamer pc'er.

 

Printere

Vi arbejder med Brother printere som vi har flere års erfaring med, vi kan og vil skaffe andre printere, men vores hoved mærke er Brother.

 

Netværk

Indenfor netværk til virksomheder og skoler, arbejder vi med Ubiquiti UniFi, som vi har arbejdet med siden 2015 og har vist sig at være et nemt, stabilt, sikker og til en fornuftig pris.

 

Inden for privat netværk arbejder vi med Ubipuiti, Linksys og Asus.

 

 

 

 

Telefonerne er åbne:

Man, Tirs og Tors...9.00 - 17.00

Fre..........................9.00 - 15.00

 

Kontoret er åben:

Tirs og Tors..............10.00 - 14.00

 

Ons, Lør og Søn.............Lukket

 

 

FIND OS:

 

BP TECH

 Nygade 4, 6870 Ølgod

 77 34 25 52

 facebook.com/bptech.dk